Lønbogholder til Købmand Hansen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Købmand Hansen, Henne Strand er en familieejet virksomhed, som driver forretning inden for detailhandel, feriehusudlejning, udlejning af ejendomme m.m. Virksomhedens største aktivitet er Købmand Hansens Feriehusudlejning, der formidler udlejning af ca. 900 ferieboliger i Henne Strand-området og er blandt de største selvstændige og lokale udlejningsbureauer i Danmark. Købmand Hansens Feriehusudlejning er en del af Feriepartner Danmark-kæden. Virksomheden er placeret midt på hovedgaden i Henne Strand, hvilket er en af de førende feriedestinationer på den jyske vestkyst.

Vi søger en faglig stærk lønbogholder, som har erfaring med bogholderi, løn og personaleadministration til en 30-timers stilling som udgangspunkt. Du vil beskæftige dig med de traditionelle bogholderiopgaver og håndtere alle personalegrupper på tværs af virksomhedens 10 selskaber med reference til regnskabschefen, som du vil have et tæt samarbejde med i det daglige.

Du får i samarbejde med regnskabschefen indflydelse på udvikling af økonomifunktionen og på at effektivisere bogholderiet med bl.a. optimering af virksomhedens IT-systemer. Alt efter din erfaring og ønsker til stillingen, vil du være med til at sætte dit præg på opgaverne.

Opgaver og ansvarsområder
 • Du er stærk på bogholderi, løn og personaleadministration og har som minimum nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling.
 • Du har erfaring med rapportering på de økonomiske områder og gode IT-færdigheder. Har du erfaring med Lessor og Navision, er det en fordel.
 • Du har blik for detaljerne, kan have flere bolde i luften og kan levere til tiden.
 • Du trives godt i en hverdag, hvor du er i kontakt med mennesker direkte, på mail og telefon og yder kvalificeret sparring.
 • Du er en holdspiller, som finder det naturligt at samarbejde og hjælpe dine kolleger for at nå frem til den bedst mulige opgaveløsning.
Hvad er attraktivt ved jobbet

Du kan være med til at præge økonomifunktionens udvikling og får en central rolle i firmaet. Faglige udfordringer og variation i opgaverne er der rigeligt af. Du bliver en del af en familieejet virksomhed, hvor ordentlighed, respekt og det at være i øjenhøjde er afgørende. Købmand Hansen, Henne Strand har et stærkt økonomisk fundament og har været i positiv udvikling de sidste mange år. Lønpakken forhandles ud fra kvalifikationer.

Opgaver og ansvarsområder
 • Lønudbetaling og personaleadministration i alle virksomhedens selskaber.
 • Likviditet - løbende betalinger og saldoovervågning.
 • Løbende bogføring af kreditor-/finansbilag samt afstemning af kreditorliste.
 • Tømme fakturamail og lægge til betaling.
 • Løbende afstemning af mellemregninger og opkrævning af tilgodehavender hos samarbejdspartnere.
 • Besvare henvendelser på økonomirelaterede spørgsmål fra firmaets ledelse, medarbejdere og øvrige eksterne samarbejdspartnere.
 • Afstemninger og ad-hoc opgaver ved regnskabsafslutning/budgetudarbejdelse.
 • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Asgaard Recruitment, Porsborgparken 8C, 9530 Støvring

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://asgaardrecruitment.dk/stillingsopslag/?hr=show-job/158812&linkref=129112&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5892725

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet