KØKKEN/ERNÆRINGSASSISTENT SØGES

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er tiden inde til nye udfordringer?

Er du faglært ernæringsassistent ? - Eller er du ufaglært og har erfaring med arbejde i et produktionskøkken ? - Så er det måske dig vi søger til vores storkøkken, hvor vi dagligt tilbereder fuld kost til ca. 42 beboere og på hverdage også middagsmad til ca. 10 daghjemsbrugere. Ved forskellige arrangemener i huset er det også køkkenpersonalet, som står for kaffebrød/mad.

Du skal kunne udvise ansvarlighed, og du skal kunne arbejde både selvstændigt og i samarbejde med øvrige kolleger, i og udenfor køkkenet.

Arbejdsdagen er fyldt med mange forskellige opgaver, også praktiske, så du skal have overblik og praktisk håndelag. Endvidere er kompleksiteten hos vores beboere/brugere stigende, hvilket medfører, at kravene til køkkenpersonalet også stiger, i forhold til at kunne håndtere forskellige former for diæter/special kost, hvorfor du meget gerne må have kendskab til dette.

Desuden skal du til enhver tid kunne leve op til vores værdinormer.

Kan du matche ovenstående?

Så kan vi tilbyde dig 30 timer om ugen (dagtimer) med arbejde hver tredje weekend. 
Stillingen ønskes besat 1. oktober 2023, eller efter aftale. 
Du vil møde nogle dejlige kolleger i køkkenet, og der er tillige et super godt samarbejde med husets øvrige personalegrupper.
Vi tilbyder løn i henhold til overenskomst/kvalifikationer, betalt arbejdstøj og sko, sundhedsordning og andre personalegoder.

Ansøgning sendes til INM@diakon.dk senest 6. september 2023. Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Evt. uddannelsesbevis samt straffeattest skal foreligge før ansættelse.

Blaabjerg Pleje- og Aktivitetscenter er en værdibasereet virksomhed under Danske Diakonhjem (www.diakon.dk). Vi har 38 plejeboliger og 4 midlertidige boliger fordelt i 4 boenheder. Herudover har vi eget produktionskøkken og daghjem/dagcenter.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Blaabjerg Pleje- og Aktivitetscenter, Byagervej, 6830 Nørre Nebel

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: inm@diakon.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5892283

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet