Gå et maraton i Varde Kommune

DGI Sydvest har arrangeret flere gåmaraton arrangementer i Esbjerg og Vejen kommuner, nu er turen kommet til Varde kommune
Profilbillede

DGI Sydvest har haft stor succes med at arrangere gå-maraton og halvmaraton flere steder i landsdelen. Den 9. august går starten til det første gå-maraton i samarbejde med gå-fællesskaberne i Varde Kommune.

De 42,2 km skal ikke gennemføres på én gang, alle deltagere skal gå 10,6 km af fire omgange fordelt over to uger. Det er muligt at vælge den halve distance og dermed gå et halvmaraton. I Varde Kommune er der planlagt fire naturskønne ture rundt ved fire søer:

  • Mandag den 9. august 2021 - Nysø, Roustvej 106, Varde
  • Torsdag den 12. august 2021 - Filsø, Kærgårdvej 14 B, Henne
  • Mandag den 16. august 2121 – Kvie Sø, Kvie Søvej 8, Ansager
  • Torsdag den 19. august 2021 - Tambours Have, Bredmosevej 21, Varde

Der vil på alle ture blive fortalt om ruten, naturen og historien for den pågældende sø på dagens etape. ”Gåværterne står klar til at byde alle er velkommen. Ønsker du at deltage, er de eneste krav godt fodtøj og lysten til at gå med i et fællesskab.” udtaler Kirsten Christensen, konsulent ved DGI Sydvest.

Gå-fællesskaberne går forrest

DGI Sydvest og Varde Kommune indgik i januar 2020 en partnerskabsaftale, hvor en del af arbejdet har været at etablere gå-fællesskaber i hele kommunen. Det er disse gå-fællesskaber, som står for afviklingen af alle ruterne.

Deltagerne vil blive delt op i grupper efter tempo, hvor gåværter vil lede alle grupper sikkert i mål. Der vil være en indlagt pause på turene og frugt til alle deltagere. Et evt. overskud fra arrangementet går direkte til gå-fællesskaberne.

Der er start kl. 17:00 på alle turene. Sidste tilmeldingsfrist er den 26. juli og du kan tilmelde dig her

Kilde: DGI Sydvest
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Sofie Sandager ss@heymate.dk